Specificaties

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 600 gram witlof
  • 1 eetlepel olie
  • ½ rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas

Witlof frittata

Geplaatst op
Receptcategorie: Bakken, Oven

Probeer nu dit unieke recept voor een witlof frittata. Zacht gebakken witlof gemengd met ei en kaas uit de over. Een echte must-try.

Bereiding:

  1.  Warm de oven voor op 175° C. Gebruik voor het gerecht een pan die ook in de oven kan of doe het mengsel later over in een ovenvaste schaal.
  2. Maak het witlof schoon en snijd de stronkjes in smalle repen. Snijd de knoflook klein. Verwijder van de peper de pitjes en snijd de peper in smalle reepjes.
  3. Roerbak het witlof met de knoflook en de peper in de olie in een paar minuten zacht.
  4. Neem de pan van het vuur.
  5. Klop de eieren los en schenk dit over de groente.
  6. Strooi de geraspte kaas er over.
  7. Laat het gerecht in de hete oven in ca. 15 minuten gaar worden en goudbruin kleuren.

Recept van Veggipedia.

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest
Print
Email

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-verklaring voor meer info.