Een gezond hoofdgerecht maken vol smaak? Probeer deze truffelpasta met gewokte witlof, courgette en champignons. Geserveerd met truffelolie, lente-ui, witlof, kaas en tomaatjes. Een complete pasta met gewokte witlof erin.
Bereidingswijze:
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de witlof in reepjes en de courgette in halve ringen. Snijd de champignons in plakjes en de uien in halve ringen. Verhit een wok met een beetje olie en wok hierin op hoog vuur de courgette, de ui en de champignons. Pers er de knoflook boven uit. Voeg er, wanneer de courgette beetgaar is, de witlof aan toe. Wok even kort mee.
- Blus alles af met de kookroom en breng op smaak met peper en zout, de truffel tapanade en de truffelolie.
- Giet de pasta af en meng deze met de saus en de groenten.
- Doe de pasta op een schaal en decoreer met fijngesneden lente-ui, blaadjes witlof, geraspte kaas en kerstomaatjes. Druppel er nog wat truffelolie overheen.