Specificaties

Ingrediënten

  • 250 gram noedels
  • 6 stronken witlof
  • 1 stronk paksoi
  • 100 gram boontjes
  • 40 gram taugé
  • Sesamzaad
  • 250 gram bouqet ( wortel / ui / prei / knol )
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 eetlepel soja saus
  • 1 eetlepel hoisin saus

Thaise noedels met witlof

Geplaatst op
Receptcategorie: Bakken, Koken, Vegetarisch, Wokken

Geniet van een verwarmende, oosterse bouillon met een frisse twist van witlof. Deze Thaise bouillon combineert knapperige groenten met zachte noedels. Een heerlijke mix van Oosterse smaken. Dit recept is een must-try voor liefhebbers van de Aziatische keuken.

Bereidingswijze:

  1. Snijd 2 stronken witlof grof voor de bouillon, de rest in reepjes.

  2. Snijd de paksoi, zowel de stengel als het blad in kleine stukjes. Snijd de achterkantjes van de boontjes eraf. Zorg ervoor dat je wat grove stukken wortel, ui, prei en knol hebt.

  3. Kook de bouillon met witlof en bouquetgroenten, 45 minuten laten trekken.

  4. Zeef de bouillon, voeg ketjap, sojasaus en hoisinsaus toe.

  5. Kook de noedels en boontjes kort in de bouillon.

  6. Voeg taugé, paksoi, reepjes witlof en sesamzaad toe voor het serveren.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest
Print
Email